Hastelloy C-276 UNS N010276 Flange

Detail Produk

/hastelloy-c-276-uns-n010276-flange-product/

Hastelloy C276 (W.Nr 2.4819) Flange

Bahan Flange : Hastelloy C-276 (UNS N10276)

Jinis Flange:  Miturut sarat klien

Tanggal Pangiriman: 15-30 dina

Jangka Pembayaran:  T / T, L / C, Paypal, dll

Sekoinc Metals Produksi utama lan pasokan Flensa paduan khusus, kita nampa pesenan conto

Hastelloy C-276 paduan minangka paduan nikel-kromium-molibdenum sing ngemot tungsten, sing dianggep minangka paduan tahan korosi serbaguna amarga kandungan karbon silikon sing sithik banget.

Umume tahan klorin udan, macem-macem "klorida" oksidasi, larutan uyah klorida, asam sulfat lan garam oksidasi. Iki nduweni ketahanan korosi sing apik ing asam hidroklorat suhu sedheng lan sedheng.

Komposisi Kimia Hastelloy C-276
C Cr Ni Fe Mo W V Co Si Mbak P S
0.01 14.5-16.5 imbangan 4.0-7.0 15.0-17.0 3.0-4.5 ≤0.35 ≤2.5 0.08 ≤1.0 ≤0.04 ≤0.03
Hastelloy C-276 Properties Fisik
Kapadhetan (g / cm3) Titik lebur (℃)  Konduktivitas termal
(W / (m • K)
Koefisien ekspansi termal
10-6K-1(20-100 ℃)
Modulus elastis (GPa) Atose 
(HRC)
Suhu operasi
(° C)
8,89 1323-1371 11.1 11.2  205.5 90  -200 ~ + 400
Hastelloy C-276 Properti Mekanikal Paduan
Kahanan Kekuwatan sing kuat
MPa
Ngasilake kekuwatan
MPa
Elongasi
 %
bar 759 363 62
papan 740 346 67
lembaran 796 376 60
pipa 726 313 70

 

 

   Jinis Flange:

→ Flange plate las (PL) → Flange Gulu Slip-on (SO)


→ Flange gulu las (WN) → Flange integral (Yen)


→ Flange las soket (SW) → Flange Utas (Th)


→ Flange sendi lap (LJF) → Flange buta (BL (s)

 

Flanges
incoloy 825 flange, monel flange, Alloy 926 flange

 Bahan Flange Utama sing Kita Produksi

        Baja tahan karat:  ASTM A182

      Kelas F304 / F304L, F316 / F316L, F310, F309, F317L, F321, F904L, F347

        Steel Stainless Duplex: Kelas F44 / F45 / F51 / F53 / F55 / F61 / F60

    •    Paduan Nikel:   ASTM B472, ASTM B564, ASTM B160

                Monel 400Nickel 200, Incoloy 825, Incoly 926, Inconel 601, Inconel 718

            Hastelloy C276, Alloy 31, Alloy 20, Inconel 625, Inconel 600

    •    Paduan Titanium:  Gr1 / Gr2 / Gr3 / Gr4 / GR5 / Gr7 / Gr9 / Gr11 / Gr12

♦ Standar:

          ANSI B16.5 Kelas150、300、600、900、1500 (WN, SO, BL, TH, LJ, SW)

          DIN2573,2572,2631,2576,232,2633,2543,2634,2545 (PL, SO, WN, BL, TH)

Produk Hastelloy C-276 Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy C-276 Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Hastelloy C-276 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Hastelloy C-276 Flange

Ukuran standar lan gambar khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi precison

Sheet & Plate

Hastelloy C-276 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Hastelloy C-276 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Hastelloy C-276

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Fastener Hastelloy C-276

Bahan-bahan Hastelloy C-276 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Hastelloy C-276?

1. Ketahanan karat sing apik banget kanggo mayoritas media korosif ing kahanan oksidasi lan pangurangan.
2. resistensi banget kanggo korosi, korosi crevice lan kinerja retak korosi stres. Paduan C276 cocok kanggo macem-macem industri proses kimia sing ngemot oksidasi lan nyuda media. Molibdenum dhuwur, isi kromium ing paduan nuduhake resistensi erosi ion klorida, lan elemen tungsten uga luwih apik resistensi korosi.C276 mung minangka salah siji saka sawetara bahan sing bisa nuduhake resistensi korosi larutan klorin, hypochlorite lan klorida dioksida, lan nuduhake resistensi korosi sing signifikan tumrap larutan klorida konsentrasi dhuwur (kayata klorida klorida lan klorida tembaga).

Bidang aplikasi Hastelloy C-276 :

Digunakake akeh ing bidang kimia lan petrokimia, kayata aplikasi ing komponen organik sing ngemot klorida lan sistem katalitik, utamane cocog kanggo suhu dhuwur, asam anorganik lan asam organik (kayata asam format lan asam asetat) sing dicampur karo kotoran, lingkungan korosi banyu segara . 
Digunakake kanggo nyedhiyakake kanthi peralatan utawa bagean utama ing ngisor iki:
1. Industri pulp lan kertas, kayata wadhah masak lan pemutih.

2. Menara cuci sistem FGD, pemanas, kipas uap maneh.

3. Pengoperasian peralatan lan komponen ing lingkungan gas asam.

4. Reaktor asam asetat lan asam;

5. Kondensor asam sulfat.

6. Methylene diphenyl isocyanate (MDI).

7. Ora produksi lan pangolahan asam fosforik murni.

                        


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita