Spring Wave Inconel

Detail Produk

Wave-spring-01

  ♦♦ Springs Wave Inconel 

Gelombang gelombang minangka elemen logam elastis bentuk cincin sing tipis sing kasusun saka pirang-pirang puncak gelombang lan lembah. Gelombang gelombang digunakake ing motor, mesin tekstil, peralatan hidrolik, mobil lan industri liyane. Instalasi lan spesifikasi utama (ukuran nominal) saka kamar bantalan cocok. Utawa ing bolongan, papan instalasi cilik, lan duwe fungsi khusus kanggo nyuda swara lan nyuda geter.

Dhiameter njaba kisaran 6mm nganti 1000mm.kekandelan kisaran 0,4mm nganti 5.0mm.

• Bahan Spring Tempeature Dhuwur

 SUS304, SUS316, SUS631 / 17-7PH, SUS632 / 15-7Mo, 50CrVA, 30W4Cr2VA,

 Inconel X-750, Inconel 718, Nimonic90, Incoloy A286 (SUH660)

• Jinis Musim Semi:

   → Springs Kompresi → Musim semi ekstensi

   → Spring Torsion → Spring spring

       ♦ Gelombang Musim semi ♦ Gulung Spring               ♦ Disc Spring 

      ♦ Spring Spring ♦ Spring Wangun Khusus, lsp

Spring Machine

 

Jinis Material

Jeneng Materi

Suhu aplikasi maksimum° C

waja tahan karat

SUS304 / SUS316

200

SUS631 / 17-7PH

370

SUS632 / 15-7Mo

470

Baja semi paduan

50CrVA

300

30W4Cr2VA

500

Paduan dasar nikel suhu tinggi

Incoloy A286 (GH2132)

600

Inconel X-750 (GH4145)

600

Inconel 718 (GH4169)

690

Nimonic90 (GH4090)

800 (γ < 0,2)

GH4099

1000 (γ < 0,1)

inconel 625 washer, Disc spring, gasket,joint ring

♦ Disc Springs 

Umume digunakake ing katup, flensa, kopling, rem, konverter torsi, saklar voltase dhuwur, pengetatan bolt, dhukungan pipa, lapangan shockproof lan shockproof. padha ngasilake sesuai karo DIN EN16983 (DIN2093).

Dhiameter njaba kisaran 6mm nganti 1000mm.

Bahan kasebut kalebu baja paduan 51CrV4, baja karbon SK85, 1074;

• Baja tahan karat ASTM301, 304, 316, 17-7PH, 17-4PH, 15-7Mo;

• Baja tahan panas H13, X30WCrV53, X22CrMoV12-1, X39CrMo17-1;

• tahan karat tahan panas Inconel X750, Inconel X718, Nimonic 90, lsp.

Proteksi karat

  • Fosfat
  • Galvanis mekanik
  • Nikel dilapisi
  • Jiaomei

Dheweke duwe karakteristik deformasi cilik lan beban gedhe. Uga nduweni fitur ing ngisor iki.

  • Spring disc bisa entuk ciri mbukak kanthi macem-macem kombinasi inversi lan tumpang tindih.
  • Yen dibandhingake karo sumber liyane, sumber disk ora akeh papan.
  • Nalika pirang-pirang sheet digunakake kanthi kombinasi, efek redaman bakal ditambah.
  • Yen digunakake kanthi cukup, ora bakal cacat utawa rusak.
  • Umur lemes maneh.
Bahan Musim Semi Kerja Temp Kekuwatan Tensile Modulus Elastis KN // mm2 Kimia%
° C N / mm2  RT ° C 100 ° C 200 ° C 300 ° C 400 ° C 500 ° C 600 ° C C Si Mbak P   Cr Ni

Liyane
 
T8A SK85
-50 nganti +100 1200-1800 206 202 0.80-0.09 0,35 0,50 0,03 0,03 0,20 0,25 Cu0,30
50CrV4 SUP10
-50 nganti +200 1200-1800 206 202 196 0.47-0.55 0.4 0,7   1.1 0,025 0,025 0,9 1.2 0.4 V: 0,1 0,25   Mo≤ 0,1 
C75 -50 nganti +100 1200-1800 206 202 0,70-0,80 0.15-0.35 0,60 0,90 0,025 0,025 0.4 0.4 Mo≤ 0,1 
60Si2Mn SUP6 -50 nganti +200 1200-1800 206 202 196 0,56-0,64 1.50-2.0 0,6 0,9 0,035 0,035 0,35 0,35  
X 10CrNi 18-8 SUS301 -200 nganti +200 1150-1500 190 186 180 0.05-0.15 ≤ 2.0 ≤ 2.0 0,045 0,015 16.0 19.0 6.0 9.5 Mo≤ 0,08 
X 5CrNi 18-10SUS304 -200 nganti +200 1000-1500 185 179 171 0,07 1.0 ≤ 2.0 0,045 0,015 17.0 19.5 6.0 9.5 Ora 0,11
X 5CrNiMo 17-12-2 SUS316 -200 nganti +200 1000-1500 180 176 171 0,07 1.0 ≤ 2.0 0,045 0,015 16.5-18.5 10.0 13.0            Mo: 2.0-2.5                  Ora 0,11
X 7CrNiAl 17-7 SUS631 -200 nganti +300 1150-1700 195 190 180 171 ≤ 0,09 0,7 1.0 0,04 0,015 16.0 18.0 6.5 7.8 Al: 0,7-1,5
X5CrNiCuNb 16-4 SUS630 -200 nganti +300 1150-1700 195 190 180 171 0,07 1.0 1.0 0,035 0,03 15.0 17.0 3.0 5.0  
X8CrNiMoAl 15-7-2 -200 nganti +300 1150-1700 195 190 180 171 ≤ 0,09 1.0 1.0 0,04 0,03 14.0 16.0 6.5 7.75 Mo:  2.0-3.0   Al: 0,75-1,5
Waja
X39CrMo 17-1
-50 nganti +400 1200-1400 215 212 205 200 190 0.33-0.45 1.0 ≤ 1.5 0,04 0,03 15.5 17.5 1.0 Mo: 0.7-1.3 
X 22CrMoV 12-1 -50 nganti +500 1200-1400 216 209 200 190 179 167 0.18-0.24 ≤ 0,5 0,4 0,9 0,025 0,015 11 12.5 0.3-0.8 V: 0.25-0.35    Mo: 0.8-1.2 
X30WCrV53 SKD4 -50 nganti +500 ≥ 1470 216 209 200 190 179 167 0.25-0.35 0.15-0.30 0,20 0,40 0,035 0,035 2.2 2.5 0,35 V: 0,5-0,7       W: 4-5  
X40CrMoV5-1 SKD61 -150 nganti +600 1650-1990 206 200 196 189 186 158 0,32 0,40 0,8 1,20 0,20 0,50 ≤ 0,030 0,030 4,75 5,50   V: 0,80-1,20   Mo: 1.1-.75 
Nikel 
Inconel X750
-200 nganti +600 ≥ 1170 214 207 198 190 179 170 158 0,08 0,50 1.0 0,02  0,015 14.0 17.0
≥ 70
Co≤ 1,0 Ti 2.25-2.75 Fe 5.0-9.0     
Inconel X718 -200 nganti +600 ≥ 1240 199 195 190 185 179 174 167 0,02 0,08 0,35 0,35 0,015 0,015 17.0 21.0 50.0 55.0 V≤ 1.0             Mo: 0.70-1.15 
Nimonic 90 -200 nganti +700 1100 220 216 208 202 193 187 178 0,13 1.0 1.0 0,03 0,015 18.0 21.0 Bal V15.0-21.0   Mo: 2.0-3.0    Al≤ 0,2

                                                                         ♦    ♦ Fitur Bahan Musim Semi Tempeature sing Dhuwur: ♦    ♦                                                        

♦ 304 waja tahan karat
304 stainless steel cacat saka adhem kanggo bisa nambah sifat elastis. Ora bisa dikencengi perawatan panas. Bakal ngasilake magnetisme sajrone kerja kanthi adhem. 304 stainless steel tahan karat sing kuwat lan sifat fisik sing apik.

  316 waja waja

316 waja tahan karat digawe saka adhem supaya bisa nambah sipat elastis, lan ora bisa dierasake kanthi perawatan panas. Bakal ngasilake magnetisme sajrone kerja kanthi adhem. 316 stainless steel ngemot molibdenum, sing tahan korosi luwih kuwat tinimbang 304 stainless steel, lan bisa nolak korosi ing aplikasi kimia.

 ♦ 17-7PH (GH631, 0Cr17Ni7Al)

17-7PH resistansi korosi sing padha karo 304 stainless steel, sing bisa ditrapake kanthi perawatan panas lan pengerasan udan. Nduweni kekuatan tarik lan ngasilake sing dhuwur. Kinerja lemes luwih saka 304 stainless steel lan 65Mn baja karbon. Uga elastisitas apik ing lingkungan ℃.

 ♦ 15-7Mo (GH632, 0Cr15Ni7Mo2Al)

    15-7MoHadi resistansi korosi sing padha karo 316 stainless steel. Bisa diendhegake kanthi perawatan panas lan pengerasan udan. Nduweni kekuatan tarik lan panen sing dhuwur, lan kinerja lemes luwih apik tinimbang 316 stainless steel lan 65Mn baja karbon. Uga elastisitas apik ing lingkungan ℃.

 ♦ Inconel X-750 (GH4145)

   Inconel X-750 minangka superalloy deformasi pengerasan presipitasi adhedhasar nikel. Umume nggunakake r'fase minangka fase pengerasan presipitasi tuwa. Suhu sing disaranake ing ngisor 540 ℃. Paduan duwe resistensi korosi tartamtu lan resistensi oksidasi, lan nduweni kinerja suhu sithik.

 ♦  Inconel 718 (GH4169)

Inconel 718 minangka superalloy deformasi pengerasan presipitasi adhedhasar nikel. Kisaran suhu sing disaranake yaiku -253--600 ℃. Paduan kasebut nduweni kekuatan dhuwur ing sangisore 600 ° C, resistensi lemes, resistensi radiasi, resistensi oksidasi lan resistensi korosi, uga kinerja proses sing apik lan stabilitas struktural jangka panjang.

 ♦  A-286 (GH2132, SUH660)

Alloy A-286 minangka alloy suhu dhuwur sing presisi presisi saka wesi. Suhu operasi sing disaranake ana ing ngisor 540 ℃. Paduan kasebut nduweni kekuatan suhu dhuwur lan kurang dhuwur lan stabilitas jangka panjang, resistansi korosi sing apik lan kinerja deformasi termal, lan nduweni proses plastisitas sing apik lan kinerja las sing memuaskan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita