Inconel 625 Disc Ring / Joint ring / Washer / gasket

Detail Produk

inconel 625 washer, Disc spring, gasket,joint ring

Cincin Disc Inconel 625 / Mesin Cuci / Gasket / Cincin Bersama

 Bahan: Inconel 625 (UNSNO6625)

 Ukuran: M6-M36 utawa miturut syarat klien

 ID OD 15.5-66.0mm: 8.4-37.0mm

 Kekandelan: 1.4mm-5.6mm utawa saben klien sing dibutuhake

 Aplikasi: Bagian mesin Aeroan lan komponen struktural Aerospace

 Panganan liyane: Inconel 718, Inconel x750 dll

 Paduan Inconel 625yaiku aloi nikel-kromium non-magnetik, korosi lan oksidasi. Kekuwatan dhuwur Inconel 625 minangka asil saka kombinasi molibdenum lan niobium sing kaku ing pangkal kromium nikel paduan. Inconel 625 duwe resistensi sing kuat banget kanggo macem-macem lingkungan korosif sing parah banget kayata efek suhu dhuwur kayata oksidasi lan karburisasi. Kekuwatan lan ketahanan sing kuat ing suhu kalebu suhu kriogenik nganti suhu dhuwur nganti 2000 ° F (1093 ° C) asale utamane saka efek solusi padhet saka logam tahan api Columbium lan molibdenum ing matriks nikel-kromium. Aplikasi umum kanggo iki paduan yaiku sumber, segel, gandhewo kanggo kontrol sing kecelup, konektor kabel listrik, pengencang, piranti lentur, lan komponen instrumen kelautan.

Komposisi Bahan Kimia Inconel 625

%

Ni

Cr

Fe

Mo

Nb + Ta

Co

C

Mbak

Si

S

Al

Ti

P

Min

58.0 

20.0

-

8.0

3.15

 -  -

-

Maks.

-

23.0

5.0

10.0

4.15

1.0

0,1

0,5

0,5

0,015

0,4

0,4

0,015

Inconel 625 Properties Fisik
Kapadhetan
8,4 g / cm³
Titik lebur
1290-1350 ℃

 

Inconel 625 Paduan sifat mekanik minimum ing ruangan ruangan
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
827
414
30
≤220

 

inconel 625 washer, disc ring, inconel 718 disc ring

Produk Inconel 625 sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 625 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las 625 Inconel

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Inconel 625 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Inconel 625 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Inconel 625 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Inconel 625 Fasteners

Paduan 625, kita bisa menehi baut, Kacang-kacangan lan pengikat liyane minangka syarat klien

 Inconel 625 Fitur: 

1. Kekuwatan creep-pecah dhuwur
2. Tahan oksidasi nganti 1800 ° F
3. resistensi lemes sing apik
4. Las sing apik banget
5. resistensi luar biasa kanggo pitting klorida lan korosi celah
6. Rusak korosi stres ion ion klorida
7. Tahan banyu laut ing kahanan mili lan stagnan uga ana ing fouling

Bidang aplikasi Inconel 625 :

• Sistem saluran udara
• Sistem knalpot mesin jet
• Sistem dorongan mesin
• Bellows lan sendi ekspansi
• Dering kafan turbin
• Tumpukan suar
• Komponen banyu laut
• Peralatan proses kimia sing nangani asam campuran bisa uga ngoksidasi lan nyuda.

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita