Tube Nickel Alloy U Bend

Detail Produk

inconel 600 U bend  tube

Tube Nickel Alloy U Bend 

• Bahan Tube U Bend : Paduan Inconel, Paduan Hastelloy, Paduan Monel

• Ukuran Tabung:   Minangka saben klien nggambar

• Panjang Tube: 200mm-6000mm

• Lumahing: Dipoles, Mirro Lumahing, Birtuo, Pengawet

• Standar: ASTM, ASME, EN, JIS, DIN, GB / T ECT

Sekoinc Metals uga ngasilake tabung U khusus baja miturut panjaluk klien

  Bahan Tabung U Bend Utama sing Diprodhuksi 

 •    Paduan Nikel:   ASTM B163 / 161/444/622 dll

         Inconel 601, Inconel 600,   Inconel 625Inconel 718 Inconel 925

         Incoloy 901, Incoloy 825,    Incoloy 800 / 800H / 800HTIncoloy 20

         Hastelloy C276 Monel 400 Nikel 200, Nikel 201 Eect

     Baja tahan karat:  ASTM A213

      Kelas F304 / F304L, F316 / F316L, F310, F309, F317L, F321, F904L, F347

        Steel Stainless Duplex: Kelas F44 / F45 / F51 / F53 / F55 / F61 / F60

 

/nickel-alloy-u-bend-tube-product/
Nickel-U-Tubes-Drawing
Nickel U BEND TUBE
tube 7

   Aplikasi Tube Alloy Nikel    ♦ 

 Penukar panas tabung Nickel Alloy U dirancang kanggo aplikasi suhu tinggi, utamane kondensasi uap utawa sistem minyak panas.

Aplikasi: ketel, penukar panas, pemanas super, pemanas banyu pakan, kondensor. Model kasebut dipilih nalika ekspansi diferensial nggawe penukar lembar tabung tetep ora cocog lan nalika kondhisi ngalangi pilihan jinis kepala ngambang (HPF)

inconel 600/601, Incoloy 825/800/800H

Tube U Bend Nickel Alloy diprodhuksi ing pabrik miturut kebutuhan pelanggan. Anil solusi sawise tikungan bakal proses kanggo nyuda stres risidual, lan diterusake karo tes hidrostatik lan tes penetrant pewarna yen dibutuhake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita