Blok geser UmCO50 kanggo tungku langkah

Detail Produk

step furnace slide block, co50,co20

 Slider tungku pemanas UMCO50, pad tahan panas CO50, geser CO50 sing diproduksi miturut gambar

Paduan UMCO50 sing diproduksi dening peleburan induksi vakum, casting akurat vakum, digunakake kanggo blok dhukungan tungku pemanas piring rolling, nduweni kinerja suhu dhuwur sing apik (1000-1300 ℃), resistensi oksidasi suhu dhuwur sing apik lan resistensi aus. 

Co20, Co40 lan Co50 kanthi efektif bisa nyuda kedadeyan denimasi laminar ing sisih ndhuwur pad, nyuda nyuda pad saka dhuwur lan nambah umur pad sing efektif, saengga bisa nambah kualitas pemanasan billet lan nyuda "tandha ireng" suhu sing beda ing billet. Kinerja pad sing apik banget yaiku saka struktur kristal internal sing luwih wajar. tungku pemanas CO50 slider CO50 tahan panas slider CO50

Komposisi Bahan Kimia Umco50

C

Cr

Si

Mbak

P

S

Fe

Co

0,05- 0,12

27.0- 29.0

0,5 -1,0

0,5- 1.0

0.02

0.02

Bal

48.0- 52.0

co50-slider-block

UMCo50 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

UMCo50 Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat UMCo50

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring UMCo50

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless UMCo50 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Umco50-slide-block

Blok & Geser Geser UMCo50

Blok geser kanggo tungku langkah lan tungku pemanas sing digawe saben gambar klien

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Gasket / Dering UMCo50

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Napa UMCo50?

Anti karat ing asam sulfat encer lan asam nitrat sing nggodhok, korosi cepet ing asam hidroklorat.

Tahan resistensi oksidasi luwih kuat saka 25Cr-20Ni ing udhara nganti 1200 ° C.

Nalika lenga sing ngemot belerang digunakake minangka bahan bakar, bisa tahan karat sing dhuwur ing lingkungan oksida belerang.

Anti karat tembaga lebur, nanging korosi cepet saka aluminium cair.

Bidang aplikasi UMCo50 :

• Peralatan tungku petrokimia residu vaporisasi tungku penempaan nozel
• Suhu dhuwur lan katup tekanan dhuwur
• Katup knalpot mesin pembakaran internal
• Sealing lumahing
• cetakan suhu dhuwur
• Blade turbin uap
• Sealing permukaan, bagean tungku Ngenteni, piring pandhuan rantai, las semprotan plasma


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita