Haynes 25 (Alloy L605-Co350) Kawat Las

Detail Produk

alloy L605 Wire

Haynes 25 (Alloy L605) Kawat Las

  Ukuran: Dimater 0.05mm-8.0mm

♦ Kahanan: Potong dawa, Coil Spoil 

  Aplikasi kanggo: Las

♦ Pesenan sampel 30KG bisa ditampa 

Tanggal Delievery: 15-25 dina

Haynes® 25 (L-605)yaiku paduan adhedhasar kobalt sing nggabungake pembentukan suhu sing apik lan suhu sing apik banget. Paduan tahan oksidasi lan karburisasi nganti 1900 ° F. Paduan 25 mung bisa dierasake kanthi kerja dingin. Bekerja kanthi adhem bakal nambah kekuwatan creep nganti 1800 ° F lan tekanan pecah tekanan uo dadi 1500 ° F. Penuaan ketegangan ing 700 - 1100 ° F nambah kekuwatan lan tekanan pecah ing sangisoré 1300 ° F.

Komposisi Kimia 25 Haynes
Paduan

%

Ni

Cr

Co

Mbak

Fe

C

Si

S

P

W

Haynes 25

Min

9.0

19.0

imbangan

1.0 - 0,05 - - -

14.0

Maks.

11.0

21.0 2.0 3.0 0,15 0,4 0,03 0,04 16.0
Haynes 25 Properties Fisik
Kapadhetan
9,13 g / cm³
Titik lebur
1330-1410 ℃
Haynes 25 Properti Mekanik
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
960
340
35
≤282

 

Haynes 25 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Haynes 25 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Haynes 25 kabel las

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Haynes 25 Forging Ring

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

Haynes 25 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Haynes 25 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Haynes 25 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Haynes 25 Fasteners

Haynes 25 bahan ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Haynes 25?

1. Kekuwatan medium lan kekuatan penjilat ing ngisor 815.
2. resistensi oksidasi sing apik banget ing ngisor 1090 ℃.
3. Nggawe, welding lan sifat teknologi sing memuaskan.

Haynes 25 Bidang aplikasi :

Haynes 25 wis menehi layanan apik ing pirang-pirang bagean mesin jet. Sawetara iki kalebu agul-agul turbin, kamar pembakaran, bagean sawise bakar, lan cincin turbin. Paduan kasebut uga wis digunakake kanthi sukses ing macem-macem aplikasi tungku industri kalebu muffle tungku lan lapisan ing titik kritis ing tungku suhu dhuwur.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita