Kothak Alloy 6 / 6B / 12 Kawat Bar / Las

Detail Produk

Paduan satelit biasane kobalt adhedhasar tambahan Cr, C, W, lan / utawa Mo. Tahan tahan kavitasi, korosi, erosi, abrasi, lan galling. Allov karbon ngisor umume dianjurake kanggo kavitasi, sandhangan geser, utawa gallina moderat. Paduan karbon sing luwih dhuwur biasane dipilih kanggo abrasi, galling parah, utawa erosi sudhut sedhep Stadium 6 minangka paduan sing paling populer amarga bisa menehi keseimbangan kabeh sifat kasebut.

Paduan satelit njaga sifat-sifat kasebut ing suhu dhuwur lan uga resistensi oksidasi sing apik banget. Biasane digunakake ing kisaran suhu 315-600 ° C (600-1112 F). Iki bisa rampung kanthi level permukaan sing luar biasa kanthi koefisien gesekan sing sithik kanggo nyandhang geser sing apik.

 

Paduan  Komposisi  HRC atose   Range leleh ℃  Aplikasi Khas
 Satelit 6  C: 1 Cr: 27 W : 5 Co : Bal  43  1280-1390  Paduan tahan erosi sing angel digunakake kanthi apik kanggo kabeh kinerja babak. Kurang cenderung retak tinimbang Stadium "12 n pirang-pirang lapisan, nanging luwih tahan aus tinimbang Stadium" abrasi 21 lan logam kanggo kondisi logam. Kondisi pengaruh sing apik. Resistensi pengaruh sing apik. Kursi lan gerbang katup: poros lan bantalan umpan. tameng erosi lan pasangan rollina. Kerep digunakake dikawinake dhewe. Bisa diuripake nganggo alat karbida. Uga kasedhiya minangka rod, elektroda lan kabel.
Satelit 6B C: 1 Cr: 30 W: 4,5 Co: Bal 45  1280-1390
 Satelit12 C: 1,8 Cr: 30 W: 9 Co: Bа 47 1280-1315 Properti ing antarané Stadium "1 lan Stelit" 6. Luwih tahan abrasi tinimbang Stadium "6, nanging resistensi pengaruh sing apik. Digunakake kanthi wiyar ing industri tekstil, kayu lan plastik lan kanggo bearina. Uga kasedhiya minangka rod, elektroda lan kawat .

Produk Kasedhiya Alloy Stadion ing Logam Sekonic

Wedling Wire

Kawat Las 6 / 6B / 12 Kawat

Pasokan Kawat las 6 / 6B / 12 ing bentuk koil lan dawa potong

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Stadion 6B / 12 Bar & Rod

Forging Round bar lan casting bar bulat bisa diprodhuksi dening AMS5894

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Satelit 6 / 6B / 12Ring & Lengan

Dering kursi katup, lengen klambi bisa digawe minangka spesifikasi klien

Pangolahan paduan stereo:

Biasane nggunakake alat karbida semen kanggo proses 6B, lan akurasi permukaan 200-300RMS. Piranti paduan kudu nggunakake 5 ° (0.9rad.) Amba garu negatif lan 30 ° (0,52Rad) utawa 45 ° (0,79rad) sudut timbal. Paduan 6B ora cocog kanggo nutul kacepetan dhuwur lan pangolahan EDM digunakake. Kanggo nambah permukaan, mecah bisa digunakake kanggo nggayuh presisi tinggi. Ora bisa dipateni sawise digiling garing, yen ora bakal mengaruhi tampilan

Lapangan Aplikasi Paduan Stiker :

 Satelit bisa digunakake kanggo ngasilake bagean katup, pompa plunger, tutup anti-korosi mesin uap, bantalan suhu tinggi, batang katup, peralatan pangolah panganan, katup jarum, cetakan ekstrusi panas, mbentuk abrasive, lsp


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita