Incoloy 825 Flange

Detail Produk

/incoloy-825-flange-product/

Incoloy 825 (W.Nr 2.4858) Flange

Bahan Flange : Incoloy Alloy 825 (UNS N08825)

Jinis Flange:  Miturut sarat klien

Tanggal Pangiriman: 15-30 dina

Jangka Pembayaran:  T / T, L / C, Paypal, dll

Sekoinc Metals Produksi utama lan pasokan Flensa paduan khusus, kita nampa pesenan conto

Paduan 825 yaiku Kandungan nikel sing dhuwur menehi resistensi gawe korosi stres efektif paduan.Tahanan korosi apik ing macem-macem media, kayata sulfurik, fosforik, asam nitrat lan organik, logam alkali kayata natrium hidroksida, kalium hidroksida lan larutan asam hidroklorat.
Kinerja Incoloy 825 sing luwih dhuwur ditampilake ing pelarut pembakaran nuklir kanthi macem-macem media korosif, kayata asam sulfat, asam nitrat lan natrium hidroksida, kabeh diproses ing peralatan sing padha.

Komposisi Bahan Kimia Incoloy 825
Paduan

%

Ni

Cr

Mo

Fe

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

P

825

Min

38.0

19.5

2.5 22.0 - - - - 1.5

0,6

-

Maks.

46.0

23.5

3.5 - 0,05 1.0 0,5 0,03 3.0 0,2

1.2

0,03
Incoloy 825 Properties Fisik
Kapadhetan
8,74 g / cm³
Titik lebur
1370-1400 ℃
Incoloy 825 Properti Mekanik
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
550
220
30
≤200

 

   Jinis Flange:

→ Flange plate las (PL) → Flange Gulu Slip-on (SO)


→ Flange gulu las (WN) → Flange integral (Yen)


→ Flange las soket (SW) → Flange Utas (Th)


→ Flange sendi lap (LJF) → Flange buta (BL (s)

 

Flanges
incoloy 825 flange, monel flange, Alloy 926 flange

 Bahan Flange Utama sing Kita Produksi

        Baja tahan karat:  ASTM A182

      Kelas F304 / F304L, F316 / F316L, F310, F309, F317L, F321, F904L, F347

        Steel Stainless Duplex: Kelas F44 / F45 / F51 / F53 / F55 / F61 / F60

    •    Paduan Nikel:   ASTM B472, ASTM B564, ASTM B160

                Monel 400Nickel 200, Incoloy 825, Incoly 926, Inconel 601, Inconel 718

            Hastelloy C276, Alloy 31, Alloy 20, Inconel 625, Inconel 600

    •    Paduan Titanium:  Gr1 / Gr2 / Gr3 / Gr4 / GR5 / Gr7 / Gr9 / Gr11 / Gr12

♦ Standar:

          ANSI B16.5 Kelas150、300、600、900、1500 (WN, SO, BL, TH, LJ, SW)

          DIN2573,2572,2631,2576,232,2633,2543,2634,2545 (PL, SO, WN, BL, TH)

Incoloy 825 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy 825 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Incoloy 825 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Incoloy 825 Flange

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi presisi

Sheet & Plate

Incoloy 825 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Incoloy 825 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Incoloy 825 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Incoloy 825 Forging Ring

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Napa Incoloy 825?

 Paduan 825 minangka jinis paduan rekayasa umum, sing nduweni ketahanan korosi asam lan alkali ing lingkungan oksidasi lan pangurangan lan resistensi efektif kanggo retakan korosi stres amarga komposisi nikel sing dhuwur. Ing macem-macem media, resistansi korosi apik banget kayata sulfur asam, asam fosfat, asam nitrat lan asam organik, kanggo alkali, kayata natrium hvdroxide, kalium hvdroxide lan larutan asam hvdrochloric. Kinerja komprehensif 825 paduan sing luwih dhuwur ditampilake ing pembubar pembakar nuklir saka macem-macem medium korosi, kayata asam sulfat, asam nitrat lan sodium hvdroxide kabeh ditangani ing peralatan sing padha.

• Resistensi apik kanggo gawe korosi stres.
• Resistensi korosi pitting lan celah apik
• Resistensi apik kanggo oksidasi lan asam non oksidasi.
• Sifat mekanik sing apik ing suhu ruangan utawa nganti550
• Sertifikasi kapal tekanan manufaktur 450 ℃

Bidang aplikasi Incoloy 825:

Komponen kayata koil pemanas, tank, peti, kranjang lan rantai ing tanduran pickling asam sulfat

Penukar panas kanthi adhem banyu, sistem pipa produk lepas pantai; tabung lan komponen ing layanan gas asam

Penukar panas, penguap, scrubber, pipa celup dll. Ing produksi asam fosforik

Penukar panas sing adhem kanthi adhem ing kilang minyak bumi

Ngolah panganan

Tanduran kimia


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita