Proses Produksi

Sekonic Metals Group duwe serangkaian peralatan produksi sing diimpor saka Amerika lan Jerman, tungku Induksi Vakum 2 ton, tungku pemurnian elektroslag 5 ton, tungku anil berlapis sing canggih lingkungan lan tungku anil perlindungan gas, mesin gulung adhem presisi, mesin bros, mesin bubut , mesin gergaji, mesin pengeboran, pemotongan kawat, mesin pemotong lasma, mesin pasir, mesin geser lan serangkaian peralatan uji coba internasional kayata analisa spektrum optik, penganalisis belerang karbon, penguji universal, penganalisa kekerasan, detektor kesalahan ultrasonik, mesin press hidrolik. Sementara kita entuk mutu mutu TUVISO9001: 2008 lan akeh sertifikasi liyane, Ndhuwur iki mundhak sacara signifikan Kanggo kontrol lan pangiriman kualitas.

Production Process


Wektu kiriman: Jun-03-2019