Industri Nikel

Kutipan saka Laporan Mingguan Rantai Industri Nikel SMM:

Bubar acara pemilihan AS sing mengaruhi dhasar-dhasar pasar, amarga pengaruh rega berjangka logam tahan karat, rega wesi babi nikel angel dipikolehi, lan saiki duwe risiko luwih lemah, kinerja industri rantai industri sing ringkih, digabung karo awal lan luwih akeh, lan produksi nikel mengaruhi swasana sebab utawa wis dileksanakake, panjaluk koreksi pasar pungkasan; Nanging, kabeh, kajaba pangiriman stainless steel sing ora apik lan paningkatan tekanan bathi, pengadaan nikel depresi, aspek liyane ditindakake kanthi wajar , lan pratandha penurunan luwih lanjut kudu dideleng. Ing sisih makro, pemilihan AS isih ana. Pasar saham AS mundhak akeh banget, lan logam njaba umume mundhak. Nanging, nikel isih ana ing swasana tunggu-lan-tilik, lan fokus anyar yaiku pengaruh saka acara makro kayata pemilihan AS lan tren DOLLAR kanggo harga nikel. Diharapkan nikel Shanghai bakal 115.000- 118000 yuan / ton lan Lun nikel bakal 15200-15650 dolar / ton minggu ngarep.

Sing durung mesthi kedadeyan makro ing nikel Shanghai minggu iki, bantheng nyebabake kapercayan diwatesi, perdagangan nikel ing swasana asor adil. Jinchuan Nickel, amarga kekurangan barang ing wilayah Shanghai, premium kontrak nikel 12 Shanghai wis tekan 5.800 yuan / ton ing dina Jumuah. Nanging, pangopènan peralatan produksi pabrik wis meh rampung lan produksi normal bakal dilanjut maneh mengko. Yen rega nikel sawise rega mundhak, diarepake jinchuan sheng shui terus meningkat winates. Nikel Rusia, amarga suwene rong minggu meh ora ana pergudangan impor, inventaris kurang, mula regane tetep larang. Nanging ing wektu sing padha, kuotasi pasar nikel xinjiang Bofeng lan nikel elektrodeposit Jinchuan luwih murah, konsumsi saya tambah, mula kuota nikel Rusia dihentikan sementara cedhak level.


Wektu kiriman: Mar-27-2021